Ponedeljkova liga GOLFy se izvaja od novembra do konca marca v centru GOLFyCity vsak ponedeljek od 19. do 22. ure po v naprej predvidenih terminih. Namenjena je vsem, ki želijo ponedeljkov večer preživeti v sproščenem in zabavnem okolju. Tekmovanje bo potekalo v patanju, kjer ni pogoj, da ste golfist. Z malo vaje bo vsak lahko uspešno sodeloval in se hkrati potegoval za nagrade za najboljšega igralca enkrat mesečno ter na finalu ob zaključku lige v tej sezoni.

PRAVILA IN POGOJI TEKMOVANJA PGL

VAS ZANIMA? PRIJAVITE SE!

  PRIJAVA NA DOGODKE V CENTRU GOLFYCITY

  IZBERITE DOGODEK NA KATEREGA SE ŽELITE PRIJAVITI

  Prijava velja za naslednji predviden termin

  IME in PRIIMEK *

  ELEKTRONSKI NASLOV *

  Nam želite še kaj sporočiti?

  SOGLASJE
  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z osnovnimi ter drugimi informacijami povezanih s centrom GOLFyCity in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira INVITO d.o.o.. Podjetje INVITO d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
  Dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih v času trajanja dogodkov v centru GOLFyCity na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani podjetja ali GOLFy šole golfa.
  Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačilo storitve poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti. Potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji upravitelja centra GOLFyCity, ki so dostopni na spletni strani www.golfy.si.

  DA