TURNIR

GOLFyCity TOUR 20-21: SPLOŠNI RAZPIS

IGRIŠČE

 

7 svetovnih igrišč, 9 lukenj

1.     Krog: Hammock Bay Golf & Country Club (ZDA) – A

2.     Krog: Kingsville G&CC Red-White (Kanada) – B

3.     Krog: Golf Club Lech (Avstrija) – A

4.     Krog: The Royal Selangor Golf Club NC (Malezija) – B

5.     Krog: Chart Hills Golf Club (Velika Britanija) – A

6.     Krog: The Island Championship Links (Irska) – B

7.     Krog: Lake Karrinyup Championship Course (Avstrailja) – A

A – prvih devet lukenj        B – drugih devet lukenj

TERMIN IN ŠTARTNI ČASI

TERMINI POSAMEZNEGA KROGA

 

1.     Krog: 17.12. – 31.12.2020

2.     Krog: 1.1. – 16.1.2021

3.     Krog: 16.1. – 31.1.2021

4.     Krog: 1.2. – 14.2.2021

5.     Krog: 15.2. – 28.2.2021

6.     Krog: 1.3. – 16.3.2021

7.     Krog: 17.3. – 31.3.2021

Znotraj termina aktivnega kroga so štartni časi ob poljubnem času in v poljubni skupini (lahko igrate sami ali v skupini s prijatelji). Število ponovitev iger ni omejeno in svoj rezultat lahko izboljšate. Priporočamo rezervacijo termina uporabe simulatorja. V skupini je lahko na enkrat do 8 igralcev, priporočamo pa velikost skupine do 5 igralcev. Za igranje 9 lukenj boste porabili približno 20 – 30 min na igraca.

NAČIN IGRE

Stableford, 9 lukenj, Autoputting, 3 × mulligan

Uporabnik ob registraciji opredeli svoj golfski HCP, ki bo služil za obračun rezultatov. Autoputting je način patanja pri igri na simulatorju golfa, ki na podlagi algoritma glede na položaj žogice na zelenici in glede na zahtevnost linije do luknje določi število patov, ki bi jih v poprečju potrebovali za zaključek luknje. 3 mulligan-i so predvideni za uporabo v primeru, ko se nam zdi, da je bil udarec opravljen bolje, kot je pokazala meritev. V primeru koriščenja mulligan-a dobite možnost ponovnega udarca brez kazni, prejšnji izvedeni udarec pa se ne upošteva. Mulligan-e lahko koristite po lastni presoji.

UDARJALIŠČA

rumena (moški), rdeča (ženske), oranžna (otroci do 12. let)

Sistem igre posameznega kroga avtomatično upošteva udarjališča igralca, katera se nastavijo v profilu. Zato je pomembno, da se nastavi pravilna vrednost glede na razpisne pogoje. V flightu lahko hkrati igrajo igralci z različno določenimi udarjališči hkrati. Posebnih kategorij pri končni razvrstitvi ni.

PRAVICA DO NASTOPA

Člani priznanega GK ali imetniki DI s HCP do 54,0; igralci s HCP nad 36 se upošteva HCP 36,0. Po dogovoru z organizatorjem je možna igra tudi za registrirane uporabnike, ki še nimajo dovoljenja za igro ali še niso člani kluba, so pa v postopku pridobivanja statusa.

PRIJAVE

Rezervacije za štartne čase sprejemamo na city@golfy.si ali 064 240 680. Časovne omejitve za prijavo ni. Igra posameznega kroga je možna do datuma, ki je končni za posamezni krog.

IGRALNINA + ŠTARTNINA

Veljavna karta + uporaba simulatorja po veljavnem ceniku Golf Centra GOLFyCity.

ŠTARTNA LISTA

Udeleženci ob prijavi podajo željo za štartni čas, katerega ob prijavi uskladijo z organizatorjem glede na razpoložljivost terminov.

NAGRADE

NAGRADE ZA POSAMEZNI KROG

1.     Bruto + neto (1 ura uporabe GOLF SIMULATORJA)

NAGRADE ZA SKUPNO UVRSTITEV

1.     Bruto + neto (3 ure uporabe GOLF SIMULATORJA)

2.     Bruto + neto (2 uri uporabe GOLF SIMULATORJA)

3.     Bruto + neto (1 ura uporabe GOLF SIMULATORJA)

 

Za skupno razvrstitev se bo štelo 6 najboljših rezultatov. V primeru izenačenega rezultata se bodo upoštevali še ostali rezultati. Nagrada se podeli, ob udeležbi posameznika na vsaj 6 krogih.

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani organizatorja najkasneje dan po zaključku tekmovanja. Prejemniki nagrad bodo obveščeni po elektronski pošti.

 

SPREMEMBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev razpisa iz utemeljenih razlogov. Nagradni sklad se lahko spremeni in dopolni v primeru pridobitve sponzorstva.

DODATNI POGOJI in UPORABA GOLF SIMULATORJA

Ob prvi udeležbi katerega koli organiziranega turnirja v Golf centru GOLFyCity je potrebno podati veljaven elektronski naslov do katerega lahko dostopate mobilno (priporočeno). Dodeljeno bo uporabniško ime in geslo s katerim boste dobili tudi vpogled v rezultate tekmovanja. Pri dodelitvi uporabniškega imena in gesla se vnese veljaven HCP, ki s tem postane virtualen HCP. Na turnirjih se igra za spremembo HCP, ki se spremeni na podlagi vaše igre.

Registrirani uporabniki z veljavno karto lahko pripravijo samostojno simulator golfa za uporabo. Pri pripravi in uporabi je potrebno upoštevati navodila upravitelja centra. Navodila pridobite ob prvi seznanitvi uporabe golf simulatorja za samostojno rabo. V primeru težav se lahko obrnete na upravitelja centra, ki vam bo lahko pomagal rešiti težave v najkrajšem možnem času.

V primeru prekinitve igre je možno igro shraniti in nadaljevati ob poljubnem drugem času.

VIRTUALNI HCP in SPREMEMBA

Virtualni HCP ali vHCP je HCP v sistemu igranja golfa na simulatorju. Virtualni HCP se spremeni po zaključenem krogu turnirja, ki se točkuje po sistemu STABLEFORD NETO na podlagi doseženih neto točk igralca. Koeficient spremembe je 0,5 ne glede na trenutno višino vHCP igralca in sicer za vsako točko nad 36 neto točk (18L) oz. nad 18 točk (9L) za spremembo vHCP navzdol, za vsako točko pod 32 neto točk (18L) oz. 16 točk (9L) pa za spremembo vHCP navzgor. Igre po ostalih sistemih tekmovanja (Bruto, seštevna, texas sramble …) ne vplivajo na spremembo virtualnega HCP. O spremembi HCP bo uporabnik obveščen po zaključku turnirja. Pred pričetkom naslednjega kroga turnirja mora uporabnik v svojem profilu spremeniti vrednost HCP. V nasprotnem primeru se rezultat kroga/turnirja ne upošteva.

DODATNE INFORMACIJE

www.golfy.si