TURNIR

GOLFyCity TOUR 19-20: SPLOŠNI RAZPIS

IGRIŠČE

 

8 svetovnih igrišč, 9 lukenj

1.     Krog: Golfclub Lech (Avstrija) – A

2.     Krog: International golf Maastricht (Nizozemska) – A

3.     Krog: Blackthorn Golf Club (ZDA) – B

4.     Krog: Golf Club Marburg (Nemčija) – B

5.     Krog: Golfclub Ybring (Švica) – B

6.     Krog: Golf Blue Green Pléneuf-Val-André (Francija) – B

7.     Krog: NSRCC — Army Course (Singapur) – A

8.     Krog: Bunclody Golf & Fishing Club (Irska) – A

A – prvih devet lukenj        B – drugih devet lukenj

TERMIN IN ŠTARTNI ČASI

TERMINI POSAMEZNEGA KROGA

 

1.     Krog: 1.12. – 15.12.2019

2.     Krog: 16.12. – 31.12.2019

3.     Krog: 1.1. – 15.1.2020

4.     Krog: 16.1. – 31.1.2020

5.     Krog: 1.2. – 15.2.2020

6.     Krog: 16.2. – 29.2.2020

7.     Krog: 1.3. – 15.3.2020

8.     Krog: 16.3. – 31.3.2020

Znotraj termina aktivnega kroga so štartni časi ob poljubnem času in v poljubni skupini (lahko igrate sami ali v skupini s prijatelji). Število ponovitev iger ni omejeno in svoj rezultat lahko izboljšate. Priporočamo rezervacijo termina uporabe simulatorja. V skupini je lahko na enkrat do 8 igralcev, priporočamo pa velikost skupine do 5 igralcev. Za igranje 9 lukenj boste porabili približno 20 – 30 min, če igrate sami oz. računajte lahko dodatnih 20 – 30 min na vsakega dodatnega igralca v vaši skupini.

NAČIN IGRE

Stableford, 9 lukenj, Autoputting, 3 × mulligan

Uporabnik ob registraciji opredeli svoj golfski HCP, ki bo služil za obračun rezultatov. Autoputting je način patanja pri igri na simulatorju golfa, ki na podlagi algoritma glede na položaj žogice na zelenici in glede na zahtevnost linije do luknje določi število patov, ki bi jih v poprečju potrebovali za zaključek luknje. 3 mulligan-i so predvideni za uporabo v primeru, ko se nam zazdi, da je bil udarec opravljen bolje, kot je pokazala meritev. V primeru koriščenja mulligan-a dobite možnost ponovnega udarca brez kazni, prejšnji izvedeni udarec pa se ne upošteva. Mulligan-e lahko koristite po lastni presoji.

UDARJALIŠČA

rumena (moški), rdeča (ženske), oranžna (otroci do 12. let)

Igranje s posameznega udarjališča je možno samo znotraj ene kategorije. V vsakem krogu bodo razpisani 3 ločeni turnirji, za vsako udarjališče svoje. To pomeni, da lahko naenkrat igrajo le flighti, ki so sestavljeni iz članov iste kategorije. Igra je sicer možna za vse igralce tudi na turnirjih, ki so razpisani za druge kategorije, vendar se rezultati ne bodo upoštevali. Po končanem krogu bomo združili vse pravilno pridobljene rezultate posameznih kategorij in sestavili rezultate kroga.

PRAVICA DO NASTOPA

Člani priznanega GK ali imetniki DI s HCP do 54,0; igralci s HCP nad 36 se upošteva HCP 36,0. Po dogovoru z organizatorjem je možna igra tudi za registrirane uporabnike, ki še nimajo dovoljenja za igro ali še niso člani kluba, so pa v postopku pridobivanja statusa.

PRIJAVE

Rezervacije za štartne čase sprejemamo na city@golfy.si ali 064 240 680. Časovne omejitve za prijavo ni. Igra posameznega kroga je možna do datuma, ki je končni za posamezni krog.

IGRALNINA + ŠTARTNINA

Veljavna karta + uporaba simulatorja po veljavnem ceniku Golf Centra GOLFyCity.

ŠTARTNA LISTA

Udeleženci ob prijavi podajo željo za štartni čas, katerega ob prijavi uskladijo z organizatorjem glede na razpoložljivost terminov

NAGRADE

NAGRADE ZA POSAMEZNI KROG

1.     Bruto + neto (1 ura uporabe GOLF SIMULATORJA)

NAGRADE ZA SKUPNO UVRSTITEV

1.     Bruto + neto (3 ure uporabe GOLF SIMULATORJA)

2.     Bruto + neto (2 uri uporabe GOLF SIMULATORJA)

3.     Bruto + neto (1 ura uporabe GOLF SIMULATORJA)

 

Za skupno razvrstitev se bo štelo 6 najboljših rezultatov. V primeru izenačenega rezultata se bodo upoštevali še ostali rezultati. Nagrada se podeli, ob udeležbi posameznika na vsaj 6 krogih.

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani organizatorja najkasneje dan po zaključku tekmovanja. Prejemniki nagrad bodo obveščeni po elektronski pošti.

 

SPREMEMBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev razpisa iz utemeljenih razlogov. Nagradni sklad se lahko spremeni v primeru pridobitve sponzorstva.

DODATNI POGOJI in UPORABA GOLF SIMULATORJA

Ob prvi udeležbi katerega koli organiziranega turnirja v Golf centru GOLFyCity je potrebno podati veljaven elektronski naslov do katerega lahko dostopate mobilno (priporočeno). Dodeljeno bo uporabniško ime in geslo s katerim boste dobili tudi vpogled v rezultate tekmovanja. Pri dodelitvi uporabniškega imena in gesla se vnese veljaven HCP, ki s tem postane virtualen HCP. Na turnirjih se igra za spremembo HCP, ki se spremeni na podlagi vaše igre.

Registrirani uporabniki z veljavno karto lahko pripravijo samostojno simulator golfa za uporabo. Pri pripravi in uporabi je potrebno upoštevati navodila upravitelja centra. Navodila pridobite ob prvi seznanitvi uporabe golf simulatorja za samostojno rabo. V primeru težav se lahko obrnete na upravitelja centra, ki vam bo lahko pomagal rešiti težave v najkrajšem možnem času.

V primeru prekinitve igre je možno igro shraniti in nadaljevati ob poljubnem drugem času.

DODATNE INFORMACIJE

www.golfy.si