Ponedeljkova liga GOLFy se izvaja od novembra do konca marca v centru GOLFyCity vsak ponedeljek od 19.30 do 22. ure po v naprej predvidenih terminih. Namenjena je vsem, ki želijo ponedeljkov večer preživeti v sproščenem in zabavnem okolju. Tekmovanje bo potekalo v patanju, kjer ni pogoj, da ste golfist. Z malo vaje bo vsak lahko uspešno sodeloval in se hkrati potegoval za nagrade za najboljšega igralca enkrat mesečno ter na finalu ob zaključku lige v tej sezoni.

PRAVILA in POGOJI

  • Pravico do udeležbe na PONEDELJKOVI LIGI GOLFy (v nadaljevanju PLG) imajo uporabniki centra GOLFyCity s plačano karto (dnevna, mesečna, polletna ali letna karta).
  • Štartnina: brezplačno za registrirane uporabnike z veljavno karto. Po končani ligi bo možnost igranja golfa na golf simulatorju z različnimi igrami (P&P, matchplay, najbližje zastavici, najdaljši udarec …). Igra na simulatorju se na dan lige zaračuna 4 €/osebo.
  • NAČIN TEKMOVANJA: V vsakem krogu se odigra 3 × 9 lukenj v skupinah po dva ali trije igralci. Po vsakih 9 odigranih luknjah sporočijo rezultat (število udarcev).
  • TERMINI TEKMOVANJA: 4.11.,11.11., 18.11., 25.11., 2.12., 9.12., 16.12., 23.12., 30.12., 6.1., 13.1. ,20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 2.3., 9.3., 15.3., 23.3., 30.3.
  • TOČKOVANJE: Vsi tekmovalci in tekmovalke tekmujejo v skupni kategoriji. Na podlagi števila udeležencev se po končnem vrstnem redu razdelijo točke. V posameznem krogu je na voljo toliko točk, kot je število tekmovalcev (npr. če je 10 udeležencev, dobi prvi 10 točk, drugi 9, tretji 8 …). Na mesečni ravni se odšteje 1 najslabši rezultat. Na posebnih dogodkih, ki so organizirani izven rednega termina (Prednovoletno druženje in Finale lige), se nagradi s praktičnimi nagradami spozorjev tudi dnevne najboljše tri igralce.
  • MESEČNI zmagovalec je tisti, ki ima v tekočem mesecu najvišje število točk, zbranih na posameznem krogu tekmovanja z upoštevanim odbitkom za najslabši rezultat na mesečni ravni.
  • SKUPNI zmagovalec lige se določi tako, da se seštejejo točke na mesečni ravni z odštetim najslabšim mesečnim rezultatom.
  • Nagrade: 1. mesto mesečno – 1 ura igre na golf simulatorju, 3. mesto skupno: 1 ura igre na golf simulatorju, 2. mesto skupno: 2 uri igre na golf simulatorju, 1. mesto skupno: 3 ure igre na golf simulatorju
  • Tekmovanja se lahko udeležijo polnoletne osebe, ob soglasju staršev pa tudi osebe, mlajše od 18 let.
  • Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev in izvedbe tekmovanja iz objektivnih razlogov.