Večer za punce

Zadnji VEČERA ZA PUNCE v tej sezoni je namenjen družabnim igram – starim in novim, ki jih boste lahko uporabile za druženje različnih starostnih skupin, zunaj in noter.
Vesele bomo vaše družbe v sredo, 13. 3. 2019 na Seidlovi 42 v Novem mestu (Ločna) ob 19. uri. Z nami bo tudi Tanja Korošec, ki bo z nami podelila številne družabne igre.

Obtežene s skrbmi za družino in dom (kjer podpiramo najmanj tri vogale hiše) pogosto pozabimo nase in na druženje s prijateljicami. Ko si končno vzamemo čas zase, pa kar s težavo izberemo prostor, primeren za klepet in morda še za kakšno novo družabno aktivnost s prijateljicami.

V sodelovanju z GOLFyCity centrom smo pripravili za vse punce, ki se
lahko opredelijo kot dekleta, dame, žene, mame ali babice, serijo
večerov z naslovom: „VEČER ZA PUNCE“. Enkrat na mesec bo
organiziran dogodek samo za punce, ki je namenjen druženju, klepetu
in družabnim aktivnostim. Poleg tega bodo večeri vsebinsko obarvani
in začinjeni s presenečenji.

Vstopnina na VEČER ZA PUNCE je simbolična: 5,00 € in vključuje pijačo dobrodošlice, prigrizek in udeležbo pri starih in novih družabnih igrah.
Ker se bo dogodek odvijal v GOLFyCity, prostoru z zelenico, so priporočljiva sproščena oblačila in obuvala z nizko peto.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite preko spletne PRIJAVNICE

  PRIJAVA NA DOGODKE V CENTRU GOLFYCITY

  IZBERITE DOGODEK NA KATEREGA SE ŽELITE PRIJAVITI

  Prijava velja za naslednji predviden termin

  IME in PRIIMEK *

  ELEKTRONSKI NASLOV *

  Nam želite še kaj sporočiti?

  SOGLASJE
  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z osnovnimi ter drugimi informacijami povezanih s centrom GOLFyCity in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira INVITO d.o.o.. Podjetje INVITO d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
  Dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih v času trajanja dogodkov v centru GOLFyCity na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani podjetja ali GOLFy šole golfa.
  Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačilo storitve poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti. Potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji upravitelja centra GOLFyCity, ki so dostopni na spletni strani www.golfy.si.

  DA

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  I accept the Privacy Policy