Večer za punce z Janjo Urbančič

Obtežene s skrbmi za družino in dom (kjer podpiramo najmanj tri vogale hiše) pogosto pozabimo nase in na druženje s prijateljicami. Ko si končno vzamemo čas zase, pa kar s težavo izberemo prostor, primeren za klepet in morda še za kakšno novo družabno aktivnost s prijateljicami.

V sodelovanju z GOLFyCity centrom smo pripravili za vse punce, ki se lahko opredelijo kot dekleta, dame, žene, mame ali babice, serijo večerov z naslovom: „VEČER ZA PUNCE“. Enkrat na mesec bo organiziran dogodek samo za punce, ki je namenjen druženju, klepetu in družabnim aktivnostim. Poleg tega bodo večeri vsebinsko obarvani in začinjeni s presenečenji.

Drugi VEČER ZA PUNCE bo v sredo , 12.12.2018 na Seidlovi 42 v Novem mestu (Ločna) s pričetkom ob 19. uri.
Poleg družabnih iger bo večer popestren z vprašanji, ki si jih drug drugemu in tudi sebi redkokdaj zastavimo. Z nami bo namreč Janja Urbančič, mentorica za osebno rast in sočutno starševstvo in partnerstvo.

Vstopnina na VEČER ZA PUNCE je simbolična: 5,00 € in vključuje pijačo dobrodošlice, prigrizek in udeležbo pri starih in novih družabnih igrah.
Ker se bo dogodek odvijal v GOLFyCity, prostoru z zelenico, so priporočljiva sproščena oblačila in obuvala z nizko peto.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite preko spletne PRIJAVNICE

  PRIJAVA NA DOGODKE V CENTRU GOLFYCITY

  IZBERITE DOGODEK NA KATEREGA SE ŽELITE PRIJAVITI

  Prijava velja za naslednji predviden termin

  IME in PRIIMEK *

  ELEKTRONSKI NASLOV *

  Nam želite še kaj sporočiti?

  SOGLASJE
  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z osnovnimi ter drugimi informacijami povezanih s centrom GOLFyCity in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira INVITO d.o.o.. Podjetje INVITO d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
  Dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih v času trajanja dogodkov v centru GOLFyCity na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani podjetja ali GOLFy šole golfa.
  Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačilo storitve poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti. Potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji upravitelja centra GOLFyCity, ki so dostopni na spletni strani www.golfy.si.

  DA