Novoletni GOLFyCity in PLG

Ob zaključku leta smo pripravili poseben dogodek za ljubitelje golfa in njihove družinske člane v centru GOLFy City, ki bo v petek, 28.12.2018 ob 18. uri. V sklopu dogodga bomo izpeljali prednovoletni turnir v patanju, ki bo štel za PLG (Ponedeljkova liga GOLFy). Mi bomo poskrbeli za prigrizek in pijačo dobrodošlice, vi pa lahko z vašo udeležbo pomagate poskrbeti za dobro družbo. Prepričani smo, da ne bo manjkalo dobre volje in zabave. Zaključimo leto 2018 na najlepši možen način.

PRIJAVE

preko prijavnega obrazca PRIJAVNICA

  PRIJAVA NA DOGODKE V CENTRU GOLFYCITY

  IZBERITE DOGODEK NA KATEREGA SE ŽELITE PRIJAVITI

  Prijava velja za naslednji predviden termin

  IME in PRIIMEK *

  ELEKTRONSKI NASLOV *

  Nam želite še kaj sporočiti?

  SOGLASJE
  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za namene informiranja v povezavi z osnovnimi ter drugimi informacijami povezanih s centrom GOLFyCity in dogodki povezanimi z golfom, ki jih (so)organizira INVITO d.o.o.. Podjetje INVITO d.o.o. se zavezuje, da bo varstvo osebnih podatkov zagotovljeno v skladu s splošno uredbo za varovanje podatkov - GDPR.
  Dovoljujem objavo fotografij in posnetkov nastalih v času trajanja dogodkov v centru GOLFyCity na socialnih omrežjih, v člankih spletnih in časopisnih medijev in spletni strani podjetja ali GOLFy šole golfa.
  Potrjujem, da so navedeni podatki točni in da bom plačilo storitve poravnal v predvidenem roku oz. v nasprotnem primeru poravnal tudi morebitne zamudne obresti. Potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji upravitelja centra GOLFyCity, ki so dostopni na spletni strani www.golfy.si.

  DA

  ali po telefonu 064 240 480 do ČETRTKA, 27.12.2018 do 18. ure

  CENA

  14 € – karta + štartnina za PLG

  8 € – za imetnike kart GOLFyCity

  5 € – otroci v spremstvu odrasle osebe