GOLFyCity Tour 2019-20

Serija turnirjev GOLFyCity Tour je namenjena vsem golfistom, ki bi radi čez zimo obdržali ali nadgradili svojo formo igre golfa. Vsak krog turnirja je odprt 14 dni v mesecu oz. glede na predviden razpored krog. V vsakem krogu lahko odigrate poljubno število ponovitev turnirja in tako izboljšujete svoj rezultat. Velika prednost igre golfa na simulatorju v našem golf centru je tudi to, da lahko popolnoma prilagodite začetek vaše igre svojemu urniku. Vse kar potrebujete je prva seznanitev uporabe simulatorja in že lahko samostojno prstopate v prostor ter igrate golf.

Več informacij in razpis GOLFyCity Tour 2019-20 najdete tej povezavi.

Razpis prvega kroga pa spodaj:

TURNIR

GOLFyCity TOUR 2019 – 1. krog

IGRIŠČE

Golfclub Lech (Avstrija)

TERMIN IN ŠTARTNI ČASI

Od 1.12.do 15.12.2019 ob poljubnem štartnem času in v poljubnem flightu (lahko igrate sami ali v skupini s prijatelji). Število ponovitev iger ni omejeno. Priporočamo rezervacijo termina uporabe simulatorja.

NAČIN IGRE

Stableford, 9 lukenj, Autoputting, 3 × mulligan

UDARJALIŠČA

rumena (moški), rdeča (ženske in otroci do 12. let)

PRAVICA DO NASTOPA

člani priznanega GK ali imetniki DI s HCP do 54,0; igralci s HCP nad 36 se upošteva HCP 36,0. Velja za spremembo virtualnega HCP.

PRIJAVE

Rezervacije za štartne čase sprejemamo na city@golfy.si ali 064 240 680. Časovne omejitve za prijavo ni. Igra posameznega kroga je možna do datuma, ki je končni za posamezni krog.

IGRALNINA + ŠTARTNINA

Veljavna karta + uporaba simulatorja po veljavnem ceniku

ŠTARTNA LISTA

Udeleženci ob prijavi podajo željo za štartni čas, katerega ob prijavi uskladijo z organizatorjem glede na razpoložljivost.

NAGRADE

1.     Bruto + neto

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani organizatorja najkasneje dan po zaključku tekmovanja. Prejemniki nagrad bodo obveščeni po elektronski pošti.

SPREMEMBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev razpisa iz utemeljenih razlogov.

DODATNE INFORMACIJE

www.golfy.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

I accept the Privacy Policy