Božično-novoletni turnir GOLFyCity – 18 lukenj

V času praznikov ob koncu leta smo posebej za vas pripravili BOŽIČNO-NOVOLETNI turnir v golfu na simulatorju golfa. Turnir je odprt od 24.12.2019 – 5.1.2019. Vse kar morate storiti je, da najdete v navedem obdobju približno 1 uro časa ter rezervirate čas vaše igre. Turnir poteka na igrišču Bunclody Golf & Fishing Club (IRSKA).

RAZPIS TEKMOVANJA

TURNIR

BOŽIČNO NOVOLETNI TURNIR GOLFyCity 2019/20

IGRIŠČE

Bunclody Golf & Fishing Club (IRSKA)

TERMIN IN ŠTARTNI ČASI

Od 24.12.2019 do 5.1.2020

Štartni časi so ob poljubnem času znotraj termina. Potrebna je rezervacija igralnega časa. Za 18 lukenj potrebujete približno 1 uro na igralca. Priporočeno število igralcev v skupini je 3 – 4. Število ponovitev posamezne igre ni omejeno. Za končni rezultat bo štel najboljši rezultat posameznika.

NAČIN IGRE

Stableford, 18 lukenj, Autoputting, 3 × mulligan

UDARJALIŠČA

rumena (moški), rdeča (ženske in otroci do 12. leta)

PRAVICA DO NASTOPA

člani priznanega GK ali imetniki DI s HCP do 54,0; igralci s HCP nad 36 se upošteva HCP 36,0.

REZERVACIJE

Prijave in rezervacije sprejemamo po elektronski pošti city@golfy.si ali telefonu 064 240 680. Ob prijavi je potrebno sporočiti željen štartni čas.

HCP in virtualni HCP

Ob prvi igri v centru GOLFyCity vam bomo podelili virtualni HCP, ki je enak vašemu pravemu HCP-u. Turnir velja za spremembo virtualnega HCP-a.

IGRALNINA + ŠTARTNINA

– 20 € (v ceni vključena igra na 18 luknjah, snack, nagrade)

– 10 € za imetnike veljavne mesečne, sezonske ali letne karte GOLFyCity

NAGRADE

1.     Bruto

1.     Neto

1.     Bruto + neto

Rezultati bodo objavljeni na spletni strani organizatorja najkasneje dan po zaključku tekmovanja. Prejemniki nagrad bodo obveščeni po elektronski pošti.

SPREMEMBE

Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev razpisa iz utemeljenih razlogov. Nagrade se podelijo, če se tekmovanja udeleži vsaj 10 tekmovalcev.

DODATNE INFORMACIJE

www.golfy.si