V centru GOLFyCity ponujamo uporabnikom možnost igre golfa na simulatorju golfa, ki je obdan s 160 kvadratnih metrov  velikim vadbenim prostorom in omogoča vadbo vseh elementov igre. Za dolge udarce je navoljo 5 udarjališč od tega je eden namenjen uporabi simulatorja golfa. Vadbena zelenica se razprostira na 120 kvadratnih metrih in ima 13 lukenj. Dinamičen teren omogoča veliko različnih situacij, hkrati pa ponuja veliko zabave pri učenju. Na obrobju zelenice se nahaja višja trava, ki je primerna za trening čipanja.

GOLF SIMULATOR ponuja možnost prave igre golfa na različnih znanih igriščih in odigranje igre golfa samostojno ali v družbi prijateljev brez vremenskih in časovnih omejitev. Med igrišči najdete tudi igrišča za t.i. kratko igro golfa (Pitch & Putt), kjer potrebujete za igro le tri palice. Lahko pa se odločite za trening na vadbišču, kjer boste dobili veliko povratnih informacij o vašem udarcu in letu žogice. Za mlajše igralce in tudi tiste, ki se še vedno radi igrate, ponuja simulator različne igre od ciljanja tarč, tekmovanja bližje zastavici ali najdaljšega udarca do mini golfa na slikovitih in zabavnih površinah.

VADBENI CENTER je namenjen uporabi za organizirane vodene vadbe, različne dogodke, predvsem pa tudi za prosto rabo za vse, ki bi radi skoizi celo leto ne glede na vremenske pogoje in časovne ovire poskrbeli za napredek v igri in ohranjanje golfske kondicije.

CENIK UPORABE GOLF SIMULATORJA

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

REDNA CENA

1

ura

20 €


REGISTRIRANI

UPORABNIKI

1


ura

15 €

Samostojna priprava in uporaba simulatorja

PAKET 9+1

9+1

ura

že od 12 € / uro dalje

Plačaš 9, dobiš 10


Opis in pogoji uporabe:

Za uporabo simulatorja je potrebno imeti eno izmed kart za uporabo centra GOLFyCity. Registrirani uporabniki koristijo nižjo ceno uporabe simulatorja v primeru, da so seznanjeni z uporabo naprave in si samostojno pripravijo vse potrebno za uporabo. Ob seznanitvi in prvi uri uporabe simulatorja se plača višja tarifa. Simulator lahko hkrati uporablja več oseb (do osem). Vsi uporabniki morajo imeti veljavno karto za uporabo centra GOLfyCity. Cena dnevne karte je lahko drugačna glede na redni cenik in status uporabnika (odrasli, otroci, mladinci, seniorji).

Posebne ugodnosti:

  • 20 % popust za člane Golf kluba Grad Otočec za uporabo golf simulatorja
  • 9 + 1 gratis ob predplačilu 10 ur za uporabo golf simulatorja