Ponedeljkova liga GOLFy se izvaja od novembra do konca marca v centru GOLFyCity vsak ponedeljek od 19.30 do 22. ure po v naprej predvidenih terminih. Namenjena je vsem, ki želijo ponedeljkov večer preživeti v sproščenem in zabavnem okolju. Tekmovanje bo potekalo v patanju, kjer ni pogoj, da ste golfist. Z malo vaje bo vsak lahko uspešno sodeloval in se hkrati potegoval za nagrade za najboljšega igralca enkrat mesečno ter na finalu ob zaključku lige v tej sezoni.

PRAVILA in POGOJI

 • Pravico do udeležbe na PONEDELJKOVI LIGI GOLFy (v nadaljevanju PLG) imajo uporabniki centra GOLFyCity s plačano karto (dnevna, mesečna, polletna ali letna karta).
 • Štartnina: brezplačno za registrirane uporabnike z veljavno karto. Po končani ligi bo možnost igranja golfa na golf simulatorju z različnimi igrami (P&P, matchplay, najbližje zastavici, najdaljši udarec …). Igra na simulatorju se na dan lige zaračuna 4 €/osebo.
 • NAČIN TEKMOVANJA: V vsakem krogu se odigra 3 × 9 lukenj v skupinah po dva ali trije igralci. Po vsakih 9 odigranih luknjah sporočijo rezultat (število udarcev).
 • TERMINI TEKMOVANJA: 4.11.,11.11., 18.11., 25.11., 2.12., 9.12., 16.12., 23.12., 30.12., 6.1., 13.1. ,20.1., 27.1., 3.2., 10.2., 17.2., 2.3., 9.3., 15.3., 23.3., 30.3.
 • TOČKOVANJE: Vsi tekmovalci in tekmovalke tekmujejo v skupni kategoriji. Na podlagi števila udeležencev se po končnem vrstnem redu razdelijo točke. V posameznem krogu je na voljo toliko točk, kot je število tekmovalcev (npr. če je 10 udeležencev, dobi prvi 10 točk, drugi 9, tretji 8 …). Na mesečni ravni se odšteje 1 najslabši rezultat. Na posebnih dogodkih, ki so organizirani izven rednega termina (Prednovoletno druženje in Finale lige), se nagradi s praktičnimi nagradami spozorjev tudi dnevne najboljše tri igralce.
 • MESEČNI zmagovalec je tisti, ki ima v tekočem mesecu najvišje število točk, zbranih na posameznem krogu tekmovanja z upoštevanim odbitkom za najslabši rezultat na mesečni ravni.
 • SKUPNI zmagovalec lige se določi tako, da se seštejejo točke na mesečni ravni z odštetim najslabšim mesečnim rezultatom.
 • Nagrade: 1. mesto mesečno – 1 ura igre na golf simulatorju, 3. mesto skupno: 1 ura igre na golf simulatorju, 2. mesto skupno: 2 uri igre na golf simulatorju, 1. mesto skupno: 3 ure igre na golf simulatorju
 • Tekmovanja se lahko udeležijo polnoletne osebe, ob soglasju staršev pa tudi osebe, mlajše od 18 let.
 • Prejemniki nagrad denarnega sklada se lahko odločijo, da nagrado prejmejo v obliki bona za koriščenje storitev centra GOLFyCity ali pa denarno nagrado dobijo izplačano na osebni TRR. Nagrajenec se zaveže, da bo posredoval potrebne podatke (davčna številka, TRR, naslov) podjetju INVITO d.o.o., ki bo uredilo prijavo izplačila nagrade na za to pristojnem uradu.
 • Ob otvoritvi sezone bo štartnino za prvi turnir kril organizator tekmovanja. V nagradni denarni sklad se prenesejo kvote vseh tistih tekmovalcev, ki se bodo tekmovanja udeležili še vsaj na enem izmed terminov v mesecu novembru.
 • Organizator si pridržuje pravico do sprememb pogojev in izvedbe tekmovanja iz objektivnih razlogov.